Background Image

Vege box

Elite Vege Box

Diety owocowo-warzywne w ostatnich latach stały się bardzo modne, jednak nie każda tego typu dieta służy zdrowiu. Potrzeba dużej wiedzy z zakresu dietetyki, aby skomponować dobrze zbilansowany posiłek, który nie tylko będzie z założenia bezmięsny, ale który przede wszystkim będzie dostarczał organizmowi niezbędnych składników odżywczych i budulcowych. 
My wiemy, jak to zrobić, ponieważ współpracujemy z najlepszym dietetykiem w okolicy - Food level i mamy pewność, że nasze boxy są bezpieczne, zdrowe, kolorowe no i przede wszystkim mega-smaczne! Jesteś Vege? Dołącz do nas!

Kaloryczność: 1600-1800 kcal.

  • Poniedziałek
    37 PLN

    OBIAD: Danie chińskie z karmelizowanymi orzechami nerkowca, ryż jaśminowy

    II DANIE: Zupa grochowa krem z chipsem z groszkiem ptysiowym

    PODWIECZOREK: Pasta z awokado i fety, posypana czarnuszką, chrupkie paluchy, ogórek

    KOLACJA: Sałatka z brie, truskawkami, orzechami włoskimi i malinowym balsamico

  • Wtorek
    37 PLN

    OBIAD: Słodko - kwaśny stir-fry z woka z makaronem Mie, porcja warzyw na parze

    II DANIE: Zupa krem żółta z orientalną nutą, mleczkiem kokosowym i prażonymi pestkami dyni

    PODWIECZOREK: Fit placuszki twarogowe, mus malinowy z czekoladą gorzką

    KOLACJA: Wrapy z pastą jajeczną z makiem, suszonymi pomidorami i rzodkiewką

     

  • Środa
    37 PLN

    OBIAD: Cukinia faszerowana bulgarem z warzywami, surówka z czerwonej kapusty, jabłka i marchwi

    II DANIE: Zupa z czerwonej soczewicy

    PODWIECZOREK: Pudding z nasion słodkiej bazylii na mleczku kokosowym, przekładany truskawkami i granolą, nawadniające smoothie z truskawek, melona i kefiru z nasionami słodkiej bazylii

    KOLACJA: Quiche na pełnoziarnistym spodzie ze szpinakiem, pieczarkami i kukurydzą podana na rukoli

  • Czwartek
    37 PLN

    OBIAD: Grillowane Halloumi z warzywami w serowo-orzechowym sosie z świeżą bazylią, kasza jęczmienna

    II DANIE: Krem marchewkowo-porowy, pod śmietanową pierzynką

    PODWIECZOREK: Dietetyczny mus czekoladowy z miętową nutą, na zbożowej granoli oraz porcja świeżych owoców jagodowych

    KOLACJA: Sałatka z kozim serem, jajkiem, oliwkami i grzankami, dip jogurtowo-kaparowy

  • Piątek
    37 PLN

    OBIAD: Tofu w sosie śmietanowo-pieczarkowym, tłuczone ziemniaczki, surówka z buraczków w sosie chrzanowym

    II DANIE: Zupa z czerwonej fasoli z dynią i pomidorami

    PODWIECZOREK: Gofry owsiane i prażone jabłka z cynamonem

    KOLACJA: Pieczone pierogi pełnoziarniste z fetą i szpinakiem podane na sałacie

     

  • Sobota
    37 PLN

    OBIAD: Wegetariańskie cepeliny z grzybami i soczewicą, cebulka duszona, kapusta kiszona

    II DANIE: Zupa wiosenna z warzyw z ryżem i koperkiem

    PODWIECZOREK: Kokosowy pudding z tapioki z fit karmelem z masła orzechowego i daktyli wraz z płatkami kukurydzianymi do pochrupania

    KOLACJA: Aromatyczna pasta z pieczonej marchwi, słonecznika i tahini, pieczywo żytnie na zakwasie, porcja zielonych warzyw do pochrupania

Galeria
Galeria

Zamówienie

Za zamówioną dietę możesz zapłacić przelewem: mBank 12 1140 2004 0000 3502 7470 6909,
lub gotówką dostawcy przy odbiorze pierwszej diety.

UWAGA!!! Zamówienia, które mają być dostarczone następnego dnia (np. w poniedziałek zamawiamy na wtorek) przyjmujemy do godz.12.00, zamówienia złożone po godz.12.00 będą przesunięte na kolejne dni.

Wypełnij formularz lub skontaktuj się z nami:

tel. kom. +48 535 918 100

tel. kom. +48 794 757 100

e-mail: box@catering.slupsk.pl

Przejdź do góry strony