Background Image

Vege box

Elite Vege Box

Diety owocowo-warzywne w ostatnich latach stały się bardzo modne, jednak nie każda tego typu dieta służy zdrowiu. Potrzeba dużej wiedzy z zakresu dietetyki, aby skomponować dobrze zbilansowany posiłek, który nie tylko będzie z założenia bezmięsny, ale który przede wszystkim będzie dostarczał organizmowi niezbędnych składników odżywczych i budulcowych. 
My wiemy, jak to zrobić, ponieważ współpracujemy z najlepszym dietetykiem w okolicy - Food level i mamy pewność, że nasze boxy są bezpieczne, zdrowe, kolorowe no i przede wszystkim mega-smaczne! Jesteś Vege? Dołącz do nas!

Kaloryczność: 1600-1800 kcal.

Galeria
Galeria
  • Poniedziałek
    39 PLN

    ZUPA: z soczewicy i marchwi

    OBIAD: surówka wietnamska. Makaron mie z papryką, kapustą pak choi, marynowanym tofu, orzechami ziemnymi

    PODWIECZOREK: kokosowa tapioka z musem z świeżych brzoskwiń i ananasa

    KOLACJA: pasta z makreli, rzodkiewki oraz ogóreczki szklarniowe, pieczywo chrupkie




     

  • Wtorek
    39 PLN

    ZUPA: z grzybów, podana z makaronem orzo i zieloną natką

    OBIAD: kotleciki z ciecierzycy z cukinią puree z białych warzyw sos miodowo-musztardowy pomidorki z sałatką i oliwką

    PODWIECZOREK: orkiszowe ciasto drożdżowe z makiem i kminkiem, rukola

    KOLACJA: sos mango-tahini, sałatka z kasza jaglaną, kurczakiem, żurawiną i orzeszkami ziemnymi


     

     

     

  • Środa
    39 PLN

    ZUPA: krem z marchwi i pietruszki, groszek ptysiowy

    OBIAD: masa jajeczna do Quiche ze szpinakiem, fetą i pomidorkami (4 porcje) sałatka z buraka, rukoli i orzechów Quiche - spód (na 4 porcje)

    PODWIECZOREK: wegański mus czekoladowy z wiórkami kokosowymi, jeżynami i borówkami

    KOLACJA: gulasz curry z batatów z ciecierzycą, pumpernikiel

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  • Czwartek
    39 PLN

    ZUPA: z pieczonej cukinii i szpinaku

    OBIAD: penne z tofu i sosem pomidorowo-soczewicowy

    PODWIECZOREK: jogurt grecki z chia, musli i świeże owoce

    KOLACJA: sałatka z pieczonym burakiem, oliwkami, serkiem typu włoskiego i orzeszki, dip miodowo-musztardowy, chleb żytni razowy


     

     

     

     

     

     

     

  • Piątek
    39 PLN

    ZUPA: z pęczakiem i zielonym groszkiem

    OBIAD: surówka z czerwonej kapusty z kukurydzą, tofu w sosie słodko-kwaśnym z sezamem, ryż curry

    PODWIECZOREK: koktajl gryczany z mango i miętą

    KOLACJA: pasztet ze słonecznika i kaszy jaglanej, pomidorki malinowe z rzodkiewką, pieczywo pełnoziarniste

  • Sobota
    39 PLN

    ZUPA: krem z marchewki, groszek ptysiowy

    OBIAD: warzywa grillowane, danie arabskie z czerwoną soczewicą, kaszą jaglaną oraz parmezanem

    PODWIECZOREK: domowy budyń sojowy z granolą i wiśniami

    KOLACJA: pełnoziarniste naleśniki z pieczarkami
     

     

     

     


Zamówienie

 

Za zamówioną dietę możesz zapłacić przelewem: mBank 12 1140 2004 0000 3502 7470 6909,
lub gotówką dostawcy przy odbiorze pierwszej diety.

UWAGA!!! Zamówienia, które mają być dostarczone następnego dnia (np. w poniedziałek zamawiamy na wtorek) przyjmujemy do godz.12.00, zamówienia złożone po godz.12.00 będą przesunięte na kolejne dni.

Zamówienia, które będą realizowane w poniedziałek przyjmujemy tylko do godz. 12:00 w piątek, a składane po godz.12:00 realizujemy we wtorek.

W przypadku zamówień składanych w święta i dni wolne od pracy, zamówienia będą realizowane w kolejnym dniu roboczym.

Wypełnij formularz lub skontaktuj się z nami:

tel. kom. +48 535 918 100

tel. kom. +48 794 757 100

e-mail: box@catering.slupsk.pl

 

Przejdź do góry strony