Background Image

Restauracja Uniwerysytecka

Restauracja Uniwersytecka

 DOMOWY OBIAD W ABONAMENCIE DLA STUDENTA  ORAZ PRACOWNIKA UNIWERSYTETU POMORSKIEGO W SUPER CENIE - od  11 zł

 ZUPA + II DANIE+ KOMPOT

Zapraszamy wszystkich studentów Uniwersytetu Pomorskiego do restauracji akademickiej przy DS1, ul. Spacerowa 1  i  do skorzystania z  oferty obiadów abonamentowych  w kwocie od 11zł za obiad dwudaniowy od poniedziałku do piątku w godzinach 11:00 – 16:30

Coraz więcej osób dba o zdrowie odżywiania, ale wciąż poszukuje sposobu na spożywanie smacznych, zbilansowanych potraw nawet poza domem. Taką możliwość dają wygodne abonamenty obiadowe. Opracowaliśmy smaczne i niedrogie abonamentowe zestawy obiadowe w pakiecie otrzymujesz:
zupa (350 ml),  danie główne (420g) oraz kompot( 150ml)
Na obiad abonamentowy nie czekasz – dostajesz go od ręki.
Codziennie serwujemy dwa zestawy obiadowe do wyboru.

Ceny abonamentów STUDENCKICH  wynoszą:
– abonament 5 dni –  14 zł obiad dwudaniowy 
– abonament 10 dni – 13 zł obiad dwudaniowy 
– abonament 15 dni –  12 zł obiad dwudaniowy 
– abonament 20 dni – 11 zł obiad dwudaniowy 
 
Ceny abonamentów STANDARD  wynoszą:
– abonament 5 dni –  18 zł obiad dwudaniowy 
– abonament 10 dni – 17 zł obiad dwudaniowy 
– abonament 15 dni –  16 zł obiad dwudaniowy 
– abonament 20 dni – 15 zł obiad dwudaniowy 
 
Wykupując abonament, płaci się z góry za cały okres obowiązywania abonamentu. DOSTĘPNE FORMY PŁATNOŚCI– gotówką lub kartą
Obiady abonamentowe serwujemy u nas na miejscu w lokalu lub w opcji na wynos i +opakowań (BDO):
zupa – 1zł, II danie – 1zł, torba papierowa – 0,70zł.
Bądź EKO! odbierz swój obiad z własnym opakowaniem i nie będziesz musiał płacić za nasze!
W opcji na wynos nie ma kompotu!

UWAGA !!
Abonamenty zakupione składają  się z 5,10,15,20  posiłków  i dotyczy okresu wykupionego. To duża zaleta, ponieważ abonament  obiadowy można zakupić  nawet w trakcie miesiąca.
W przypadku niewykorzystania dania, nie ma możliwości  przepisania go na następny okres. Istnieje jednak możliwość  zawieszenia abonamentu po wcześniejszym zgłoszeniu na stołówce na dzień wcześniej planowanej niedyspozycji.

Menu oparte jest na tradycyjnej kuchni polskiej.
Wszystkie potrawy przygotowujemy od podstaw używając tylko świeżych, starannie wybranych produktów i naturalnych przypraw bez chemicznych polepszaczy i konserwantów.
Dodatkowe atuty naszej oferty:
– mniejsze rachunki domowe: prąd, gaz, woda, ścieki,
– ok. 30 godzin miesięcznie więcej wolnego czasu dla Ciebie,
– koniec z codzienną gonitwą na dystansie: praca – sklep – dom – kuchnia,
– koniec z zaspokajaniem głodu w pośpiechu niezdrowymi fast-foodami
- danie obiadowe wydawane na miejscu na terenie uczelni, szybko i tanio
ZAPRASZAMY I ŻYCZYMY SMACZNEGO !!!

Jak zawsze chętnie słuchamy Państwa sugestii, także tych dotyczących menu. Wszelkie uwagi prosimy kierować do nas mailowo lub telefonicznie. Dziękujemy!
 

Zakup abonamentu w Restauracji Uniwersyteckiej

EDEN CATERING

76-200 Słupsk, ul. Spacerowa 1,

tel. kom. +48 535 918 100

tel. kom. +48 794 757 100

e-mail: eden@catering.slupsk.pl

lub biuro@catering.slupsk.pl

Menu abonamentowe

  • Poniedziałek
    13.11.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa barszcz ukraiński
    Pieczeń z karkówki w sosie pieczeniowym + szagówki + buraczki tarte
    ZESTAW NR.2
    Żurek wiejski z kiełbasą
    Kotlet po szwajcarsku + ziemniaki gotowane z koperkiem + surówka z białej kapusty
    DANIE JARSKIE 
    Pierogi ruskie  z okrasą 
    Naleśniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Wtorek
    14.11.2023

    ZESTAW NR.1
     Zupa grochówka
    Potrawka z kurczaka, ryż biały, mizeria z ogórków
    ZESTAW NR. 2
    Zupa kapuśniak
     Kotlet schabowy po kowalsku, ziemniaki gotowane z koperkiem, surówka z białej kapusty
    DANIE JARSKIE 
    Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

  • Środa
    15.11.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa kalafiorowa
    Zraz wieprzowy w sosie własnym + kluski śląskie + surówka
    ZESTAW NR.2
    Zupa meksykańska
    Polędwiczki z kurczaka w sosie koperkowym + ziemniaki gotowane z koperkiem
    + surówka 
    DANIE JARSKIE 
    Pierogi ruskie  z okrasą 
    Naleśniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Czwartek
    16.11.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa pomidorowa z makaronem
    Kotlet mielony + ziemniaki tłuczone + Surówka
    ZESTAW NR.2
    Zupa krupnik 
    Indyk w cieście piwnym + ziemniaki zapiekane  + surówka 
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Naleśniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Piątek
    17.11.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa z zielonego groszku 
    Świeżonka + ziemniaki+ ogórki kiszone 
    ZESTAW NR.2
    Zupa jarzynowa 
    Kotlet z kurczaka „Zagłoba” + ziemniaki gotowane z koperkiem + surówka 
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Naleśniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

Tydzień II

  • Poniedziałek
    20.11.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa brokułowa
    Lasagne bolognese

    ZESTAW NR.2
    Zupa ogórkowa
    Cordo blue, ziemniaki gotowane, mizeria 

    DANIE JARSKIE 
    Zupa brokułowa
    Makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym

     

  • Wtorek
    21.11.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa koperkowa 
    Kotlet  panierowany, ziemniaki puree, buraczki z cebulką

    ZESTAW NR.2
    Klasyczna   zupa pejsane 
    Ćwiartka kurczaka,  ziemniaki gotowane, surówka z marchewki 

    DANIE JARSKIE 
    Klasyczna   zupa pejsane
    Puree ziemniaczane,  kotleciki sojowe,  surówka z marchewki 
    Naleśniki
    Pierogi ruskie 

     

  • Środa
    25.10.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa zacierkowa 
    Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą i warzywami 

    ZESTAW NR.2
    Zupa szczawiowa z jajem 
    Ryż gotowany  z kurczakiem w sosie słodko-kwaśnym z warzywami:-O

    DANIE JARSKIE 
    Zupa szczawiowa z jajem 
    Ryż gotowany w sosie słodko-kwaśnym z warzywami:-O
    Naleśniki
    Pierogi ruskie 

     

  • Czwartek
    23.11.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa grochowa 
    Gulasz z kaszą jęczmienną. surówka z ogórka kiszonego z marchewką;-)

    ZESTAW NR.2
    Zupa ogórkowa 
    Udo z kurczaka nadziewane  pieczarkami,  ziemniaki  gotowane,  surówka z białej kapusty 

    DANIE JARSKIE 
    Zupa ogórkowa wege 
    Zapiekanka warzywna 
    Naleśniki
    Pierogi ruskie 

     

  • Piątek
    24.11.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa rosół z kury 
    Ryba panierowana smażona, ziemniaki puree, surówka z kiszonej kapusty:-))

    ZESTAW NR.2
    Zupa pieczarkowa 
    Karkówka w sosise chrzanowym, ziemniaki gotowane, surówka z buraczków 

    DANIE JARSKIE 
    Zupa pieczarkowa
    Naleśniki faszerowane warzywami z serem 
    Pierogi 

     

Tydzień III

  • Poniedziałek
    27.11.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa kalafiorowa 
    Makaron ze szpinakiem i kurczakiem:-D

    ZESTAW NR.2
    Podrosołek z natką pietruszki
    Pieczeń ze schabu w sosie pieczeniowym, ziemniaki gotowane, surówka z marchewki:)

    DANIE JARSKIE 
    Zupa kalafiorowa
    Kotleciki warzywe, ziemniaki gotowane, surówka  z pora 
    Pierogi  ruskie 
    Naleśniki 
     

  • Wtorek
    28.11.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa krupnik z kaszą jęczmienną
    Poledwiczki  panierowane, ziemniaki gotowane. surówka z buraczków z cebulką:-)

    ZESTAW NR.2
    Zupa ogorkowa
    Karkówka w sosie  ziemniaki . surówka z czerwonej kapusty:{)

    DANIE JARSKIE 
    Zupa ogórkowa
    Naleśniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 
    Pierogi  ruskie 
     

  • Środa
    29.11.2023

    ZESTAW NR.1
    Barszcz czerwony 
    Makaron w sosie carbonara:-O

    ZESTAW NR.2
    Pomidorowa z ryżem
    Pulpety w sosie śmietanowo - ziołowym, ziemniaczki  gotowane, marchewka gotowana:-D

    DANIE JARSKIE 
    Barszcz czerwony
    Pulpet z kalafiora  w sosie śmietanowo - ziołowym, ziemniaczki gotowane , marchewka gotowana:-D
    Pierogi ruskie
    Naleśniki 
     

  • Czwartek
    30.11.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa fasolowa
    Kotlet De Volaille, ziemniaki gotowane. surówka z czerwonej kapusty.;-)

    ZESTAW NR.2
    Zupa brokułowa
    Pyzy z gulaszem mięsnym i warzywami

    DANIE JARSKIE 
    Zupa brokułowa
    Pyzy z okrasą  surówka wielowarzywna 
    Naleśniki 
     

  • Piątek
    01.12.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa gulaszowa 
    Ryba  smażona,  ziemniaki gotowane, kapusta kiszona :-))

    ZESTAW NR.2
    Zupa serowa z grzankami
    Zielone naleśniki szpinakowe nadziewane kurczakiem i warzywami w sosie słodko-kwaśnym

    DANIE JARSKIE 
    Zupa serowa z grzankami
    Zielone naleśniki szpinakowe nadziewane  warzywami w sosie słodko-kwaśnym
    Pierogi ruskie 
     

Tydzień IV

  • Poniedziałek
    04.12.2023

    PONIEDZIAŁEK
    ZESTAW NR.1
    Zupa ogórkowa
    Gołąbki w kapuście z sosem pomidorowym, ziemniaki gotowane, surówka z kapusty pekińskiej:)
    ZESTAW NR.2
    Aromatyczna zupa pieczarkowa
    Fasolka po bretońsku 
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Wtorek
    05.12.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa jarzynowa
    Spaghetti bolognese
    ZESTAW NR.2
    Zupa jarzynowa
    Zraz wieprzowy z sosem pieczeniowym, ziemniakami
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 
     

  • Środa
    06.12.2023

    ZESTAW NR.1
    Meksykańska
    Schab pieczony z sosem koperkowym , ziemniaki gotowane. Mix warzyw z bułką tartą
    ZESTAW NR.2
    Zupa ziemniaczanka z marchewką 
    Wątróbka duszona z cebulką z ziemniakami i ogórkiem
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Czwartek
    07.12.2023

    CZWARTEK
    ZESTAW NR.1
    Zupa kalafiorowa 
    Fileciki gotowane w sosie pieczarkowym z ryżem , surówka
    ZESTAW NR.2
     Zupa fasolowa 
    Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Piątek
    08.12.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa pomidorowa z ryżem 
    Bigos z kiełbasą, ziemniaki
    ZESTAW NR.2
    Zupa gulaszowa
    Mielony klasyczny z ziemniakami i burakami    
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

Przedsiębiorca uzyskał‚ subwencję finansową w ramach programu rządowego udzieloną przez PFR SA.

Przejdź do góry strony