Background Image

Stołówka Akademicka

Stołówka Akademicka

 DOMOWY OBIAD W ABONAMENCIE DLA STUDENTA  ORAZ PRACOWNIKA AKADEMI POMORSKIEJ W SUPER CENIE -  11 zł

 ZUPA + II DANIE+ KOMPOT

Zapraszamy wszystkich studentów  Akademii Pomorskiej do stołówki akademickiej przy DS1, ul. Spacerowa 1  i  do skorzystania z  oferty obiadów abonamentowych  w kwocie 11zł za obiad dwudaniowy od poniedziałku do piątku w godzinach 11:00 – 16:30

Coraz więcej osób dba o zdrowie odżywiania, ale wciąż poszukuje sposobu na spożywanie smacznych, zbilansowanych potraw nawet poza domem. Taką możliwość dają wygodne abonamenty obiadowe. Opracowaliśmy smaczne i niedrogie abonamentowe zestawy obiadowe w pakiecie otrzymujesz:
zupa (350 ml),  danie główne (420g) oraz kompot( 150ml)
Na obiad abonamentowy nie czekasz – dostajesz go od ręki.
Codziennie serwujemy dwa zestawy obiadowe do wyboru.

Ceny abonamentów STUDENCKICH  wynoszą:
– abonament 5 obiadów – 55,00 zł  (11zł obiad dwudaniowy )
– abonament 10 obiadów –110,00 zł  (11zł obiad dwudaniowy )
– abonament 15 obiadów – 165,00 zł  (11zł obiad dwudaniowy )
– abonament 20 obiadów – 220,00 zł  (11zł obiad dwudaniowy )
 
Wykupując abonament, płaci się z góry za cały okres obowiązywania abonamentu. DOSTĘPNE FORMY PŁATNOŚCI– gotówką lub kartą
Obiady abonamentowe serwujemy u nas na miejscu w lokalu lub w opcji na wynos i +opakowań (BDO):
zupa – 1zł, II danie – 1zł, torba papierowa – 0,70zł.
Bądź EKO! odbierz swój obiad z własnym opakowaniem i nie będziesz musiał płacić za nasze!
W opcji na wynos nie ma kompotu!

UWAGA !!
Abonamenty zakupione składają  się z 5,10,15,20  posiłków  i dotyczy okresu wykupionego. To duża zaleta, ponieważ abonament  obiadowy można zakupić  nawet w trakcie miesiąca.
W przypadku niewykorzystania dania, nie ma możliwości  przepisania go na następny okres. Istnieje jednak możliwość  zawieszenia abonamentu po wcześniejszym zgłoszeniu na stołówce na dzień wcześniej planowanej niedyspozycji.

Menu oparte jest na tradycyjnej kuchni polskiej.
Wszystkie potrawy przygotowujemy od podstaw używając tylko świeżych, starannie wybranych produktów i naturalnych przypraw bez chemicznych polepszaczy i konserwantów.
Dodatkowe atuty naszej oferty:
– mniejsze rachunki domowe: prąd, gaz, woda, ścieki,
– ok. 30 godzin miesięcznie więcej wolnego czasu dla Ciebie,
– koniec z codzienną gonitwą na dystansie: praca – sklep – dom – kuchnia,
– koniec z zaspokajaniem głodu w pośpiechu niezdrowymi fast-foodami
- danie obiadowe wydawane na miejscu na terenie uczelni, szybko i tanio
ZAPRASZAMY I ŻYCZYMY SMACZNEGO !!!

Jak zawsze chętnie słuchamy Państwa sugestii, także tych dotyczących menu. Wszelkie uwagi prosimy kierować do nas mailowo lub telefonicznie. Dziękujemy!
 

Zakup abonamentu w biurze Stołówki Studenckiej

EDEN CATERING

76-200 Słupsk, ul. Spacerowa 1,

tel. kom. +48 535 918 100

tel. kom. +48 794 757 100

e-mail: eden@catering.slupsk.pl

lub biuro@catering.slupsk.pl

Menu abonamentowe

  • Poniedziałek
    28.11.2022

    ZESTAW NR.1
    Zupa barszcz ukraiński
    Pieczeń z karkówki w sosie pieczeniowym + szagówki + buraczki tarte
    ZESTAW NR.2
    Żurek wiejski z kiełbasą
    Kotlet po szwajcarsku + ziemniaki gotowane z koperkiem + surówka z białej kapusty
    DANIE JARSKIE 
    Pierogi ruskie  z okrasą 
    Naleśniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Wtorek
    29.11.2022

    ZESTAW NR.1
    I danie: Zupa grochówka
    II danie: Potrawka z kurczaka, ryż biały, mizeria z ogórków
    ZESTAW NR. 2
    I danie: Zupa kapuśniak
    II danie: Kotlet schabowy po kowalsku, ziemniaki gotowane z koperkiem, surówka z białej kapusty
    DANIE JARSKIE 
    Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

  • Środa
    30.11.2022

    ZESTAW NR.1
    Zupa zalewajka z ziemniakami
    Zraz wieprzowy w sosie własnym + kluski śląskie + surówka
    ZESTAW NR.2
    Zupa meksykańska
    Polędwiczki z kurczaka w sosie koperkowym + ziemniaki gotowane z koperkiem
    + surówka 
    DANIE JARSKIE 
    Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Czwartek
    01.12.2022

    ZESTAW NR.1
    Krem pomidorowa
    Kotlet mielony + ziemniaki tłuczone + Surówka
    ZESTAW NR.2
    Zupa krupnik 
    Indyk w cieście piwnym + frytki + surówka 
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Naleśniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Piątek
    02.12.2022

    ZESTAW NR.1
    Zupa kapuśniak 
    Karkówka z cebulką + kasza w sosie + ogórki kiszone
    ZESTAW NR.2
    Zupa jarzynowa 
    Kotlet z kurczaka „Zagłoba” + ziemniaki gotowane z koperkiem + surówka 
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Naleśniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

Tydzień II

  • Poniedziałek
    05.12.2022

    ZESTAW NR.1
    Zupa brokułowa
    Makaron z kurczakiem i szpinakiem:-D
    ZESTAW NR.2
    Zupa kapuśniak z kiszonej kapusty
    Cordo blue, ziemniaki, mizeria 
    DANIE JARSKIE 
    Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 
     

  • Wtorek
    06.12.2022

    ZESTAW NR.1
    Zupa barszcz czerwony 
    Kotlet  panierowany, ziemniaki puree, buraczki z cebulką:-)
    ZESTAW NR.2
    Klasyczna pejsane 
    Kotlet mielony, ziemniaki puree z masełkiem. Surówka z buraczków z cebulką:-)
    DANIE JARSKIE 
    Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 
     

  • Środa
    07.12.2022

    ZESTAW NR.1
     Zupa zacierkowa 
    Zapiekanka makaronowa z boczkiem, ogórek kiszony 
    ZESTAW NR.2
    Zupa brokułowa
    Ryż gotowany w sosie słodko-kwaśnym z warzywami:-O
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 
     

  • Czwartek
    08.12.2022

    ZESTAW NR.1
    Zupa grochowa 
    Gulasz z kaszą jęczmienną. Surówka z ogórka kiszonego z marchewką;-)
    ZESTAW NR.2
    Zupa owocowa z makaronem
    Roladka drobiowa nadziewana serkiem topionym z porem, ziemniaki puree z koperkiem. Surówka colesław;-)
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 
     

  • Piątek
    09.12.2022

Tydzień III

  • Poniedziałek
    14.11

    ZESTAW NR.1
    Zupa brokułowa
    Makaron ze szpinakiem i kurczakiem:-D
    ZESTAW NR.2
    Podrosołek z natką pietruszki
    Pieczeń ze schabu w sosie pieczeniowym, ziemniaki z koperkiem, surówka z marchewki:)
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Wtorek
    15.11

    ZESTAW NR.1
    Zupa krupnik z kaszą jęczmienną
    Polędwiczka panierowana, ziemniaki gotowane. Surówka z buraczków z cebulką:-)
    ZESTAW NR.2
    Zupa ogórkowa
    Karkówka w sosie własnym, kluski śląskie. Surówka z czerwonej kapusty:{)
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Środa
    16.11

    ZESTAW NR.1
    Grochowa
    Makaron w sosie carbonara:-O
    ZESTAW NR.2
    Pomidorowa z ryżem
    Pulpety w sosie śmietanowo - ziołowym, ziemniaczki , marchewka gotowana:-D
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Czwartek
    17.11

    ZESTAW NR.1
    Zupa fasolowa
    Kotlet De Volaille, ziemniaki gotowane. Surówka z czerwonej kapusty.;-)
    ZESTAW NR.2
    Zupa brokułowa
    gulasz mięsno - warzywny z kaszą 
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Piątek
    18.11

    ZESTAW NR.1
    Podrosołek
    Ryba duszona w jarzynach. Ziemniaki gotowane:-))
    ZESTAW NR.2
    Zupa serowa z grzankami
    Zielone naleśniki szpinakowe nadziewane kurczakiem i warzywami w sosie słodko-kwaśnym:-O
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

Tydzień IV

  • Poniedziałek
    24.10

    PONIEDZIAŁEK
    ZESTAW NR.1
    Zupa ogórkowa
    Gołąbki w kapuście z sosem pomidorowym, ziemniaki gotowane, surówka z kapusty pekińskiej:)
    ZESTAW NR.2
    Aromatyczna zupa pieczarkowa
     lasagne z sosem śmietanowym i szpinakiem, zapiekana z zółtym serem[:-)
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Wtorek
    25.10

    ZESTAW NR.1
    Barszcz ukraiński
    Rolada ze schabu nadziewana pieczarkami, kopytka. Kapusta czerwona zasmażana:p
    ZESTAW NR.2
    Zupa jarzynowa
    Kluski śląskie, zrazy wieprzowe z sosem pieczeniowym. Surówka z kapusty pekińskiej z papryką:)
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 
     

  • Środa
    26.10

    ZESTAW NR.1
    Krupnik domowy
    Schab pieczony z sosem koperkowym, ziemniaki gotowane. Mix warzyw z bułką tartą[:-)
    ZESTAW NR.2
    Ziemniaczanka z kiełbaską 
    Wątróbka duszona z cebulką z ziemniakami i ogórkiem
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Czwartek
    27.10

    CZWARTEK
    ZESTAW NR.1
    Zupa kalafiorowa 
    Fileciki gotowane w sosie śmietanowym z ryżem. Marchewka gotowana z bułką tartą:-O
    ZESTAW NR.2
     Zupa z zielonego groszku     
    Potrawka z kurczakiem z ryżem    Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Piątek
    28.10

    ZESTAW NR.1
    Zupa fasolowa z fasolki szparagwej 
    Kotlet rybny w sosie greckim, ziemniaki gotowane, kiszona kapusta 
    ZESTAW NR.2
    Zupa gulaszowa     
    Mielony klasyczny z ziemniakami i burakami    
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

Przedsiębiorca uzyskał‚ subwencję finansową w ramach programu rządowego udzieloną przez PFR SA.

Przejdź do góry strony