Background Image

Stołówka Akademicka

Stołówka Akademicka

 DOMOWY OBIAD W ABONAMENCIE DLA STUDENTA  ORAZ PRACOWNIKA AKADEMI POMORSKIEJ W SUPER CENIE -  11 zł

 ZUPA + II DANIE+ KOMPOT

Zapraszamy wszystkich studentów  Akademii Pomorskiej do stołówki akademickiej przy DS1, ul. Spacerowa 1  i  do skorzystania z  oferty obiadów abonamentowych  w kwocie 11zł za obiad dwudaniowy od poniedziałku do piątku w godzinach 11:00 – 16:30

Coraz więcej osób dba o zdrowie odżywiania, ale wciąż poszukuje sposobu na spożywanie smacznych, zbilansowanych potraw nawet poza domem. Taką możliwość dają wygodne abonamenty obiadowe. Opracowaliśmy smaczne i niedrogie abonamentowe zestawy obiadowe w pakiecie otrzymujesz:
zupa (350 ml),  danie główne (420g) oraz kompot( 150ml)
Na obiad abonamentowy nie czekasz – dostajesz go od ręki.
Codziennie serwujemy dwa zestawy obiadowe do wyboru.

Ceny abonamentów STUDENCKICH  wynoszą:
– abonament 5 obiadów – 55,00 zł  (11zł obiad dwudaniowy )
– abonament 10 obiadów –110,00 zł  (11zł obiad dwudaniowy )
– abonament 15 obiadów – 165,00 zł  (11zł obiad dwudaniowy )
– abonament 20 obiadów – 220,00 zł  (11zł obiad dwudaniowy )
 
Wykupując abonament, płaci się z góry za cały okres obowiązywania abonamentu. DOSTĘPNE FORMY PŁATNOŚCI– gotówką lub kartą
Obiady abonamentowe serwujemy u nas na miejscu w lokalu lub w opcji na wynos i +opakowań (BDO):
zupa – 1zł, II danie – 1zł, torba papierowa – 0,70zł.
Bądź EKO! odbierz swój obiad z własnym opakowaniem i nie będziesz musiał płacić za nasze!
W opcji na wynos nie ma kompotu!

UWAGA !!
Abonamenty zakupione składają  się z 5,10,15,20  posiłków  i dotyczy okresu wykupionego. To duża zaleta, ponieważ abonament  obiadowy można zakupić  nawet w trakcie miesiąca.
W przypadku niewykorzystania dania, nie ma możliwości  przepisania go na następny okres. Istnieje jednak możliwość  zawieszenia abonamentu po wcześniejszym zgłoszeniu na stołówce na dzień wcześniej planowanej niedyspozycji.

Menu oparte jest na tradycyjnej kuchni polskiej.
Wszystkie potrawy przygotowujemy od podstaw używając tylko świeżych, starannie wybranych produktów i naturalnych przypraw bez chemicznych polepszaczy i konserwantów.
Dodatkowe atuty naszej oferty:
– mniejsze rachunki domowe: prąd, gaz, woda, ścieki,
– ok. 30 godzin miesięcznie więcej wolnego czasu dla Ciebie,
– koniec z codzienną gonitwą na dystansie: praca – sklep – dom – kuchnia,
– koniec z zaspokajaniem głodu w pośpiechu niezdrowymi fast-foodami
- danie obiadowe wydawane na miejscu na terenie uczelni, szybko i tanio
ZAPRASZAMY I ŻYCZYMY SMACZNEGO !!!

Jak zawsze chętnie słuchamy Państwa sugestii, także tych dotyczących menu. Wszelkie uwagi prosimy kierować do nas mailowo lub telefonicznie. Dziękujemy!
 

Zakup abonamentu w biurze Stołówki Studenckiej

EDEN CATERING

76-200 Słupsk, ul. Spacerowa 1,

tel. kom. +48 535 918 100

tel. kom. +48 794 757 100

e-mail: eden@catering.slupsk.pl

lub biuro@catering.slupsk.pl

Menu abonamentowe

  • Poniedziałek
    27.03.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa barszcz ukraiński
    Pieczeń z karkówki w sosie pieczeniowym + szagówki + buraczki tarte
    ZESTAW NR.2
    Żurek wiejski z kiełbasą
    Kotlet po szwajcarsku + ziemniaki gotowane z koperkiem + surówka z białej kapusty
    DANIE JARSKIE 
    Pierogi ruskie  z okrasą 
    Naleśniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Wtorek
    28.03.2023

    ZESTAW NR.1
    I danie: Zupa grochówka
    II danie: Potrawka z kurczaka, ryż biały, mizeria z ogórków
    ZESTAW NR. 2
    I danie: Zupa kapuśniak
    II danie: Kotlet schabowy po kowalsku, ziemniaki gotowane z koperkiem, surówka z białej kapusty
    DANIE JARSKIE 
    Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

  • Środa
    30.3.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa zalewajka z ziemniakami
    Zraz wieprzowy w sosie własnym + kluski śląskie + surówka
    ZESTAW NR.2
    Zupa meksykańska
    Polędwiczki z kurczaka w sosie koperkowym + ziemniaki gotowane z koperkiem
    + surówka 
    DANIE JARSKIE 
    Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Czwartek
    30.3.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa pomidorowa z makaronem
    Kotlet mielony + ziemniaki tłuczone + Surówka
    ZESTAW NR.2
    Zupa krupnik 
    Indyk w cieście piwnym + frytki + surówka 
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Naleśniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Piątek
    31.3.2023

    ZESTAW NR.1
    Rosół z makaronem
    kotlet drobiowy+ ziemniaki+ ogórki kiszone 
    ZESTAW NR.2
    Zupa jarzynowa 
    Kotlet z kurczaka „Zagłoba” + ziemniaki gotowane z koperkiem + surówka 
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Naleśniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

Tydzień II

  • Poniedziałek
    06.3.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa brokułowa
    Makaron z kurczakiem i szpinakiem:-D
    ZESTAW NR.2
    Zupa gulaszowa

    Cordo blue, ziemniaki, mizeria 
    DANIE JARSKIE 
    Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 
     

  • Wtorek
    07.3.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa pomidorowa z ryżem 
    Kotlet  schabowy, ziemniaki puree, buraczki z cebulką:-)

    ZESTAW NR.2
    Klasyczna pejsane 
    Kotlet pożarski, ziemniaki puree z masełkiem. Surówka z buraczków z cebulką:-)
    DANIE JARSKIE 
    Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

  • Środa
    08.3.2023


    ZESTAW NR.1
     Zupa zacierkowa 
    Naleśniki ala burito z serem 
    ZESTAW NR.2
    Zupa ogórkowa
    Ryż gotowany w sosie słodko-kwaśnym z warzywami:-O

    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

  • Czwartek
    09.3.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa grochowa 
    Gulasz z kaszą jęczmienną. Surówka z ogórka kiszonego z marchewką;-)
    ZESTAW NR.2
    Zupa owocowa z makaronem
    Spahgetti bolognese
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 
     

  • Piątek
    10.3.2023

    PIĄTEK
    ZESTAW NR.1
    Zupa żurek 
    Ryba panierowana smażona, ziemniaki puree. Surówka z kiszonej kapusty:-))
    ZESTAW NR.2
    Zupa poznańska ziemniaczana  
    Naleśnik ze szpinakiem i fetą zapiekanym serem 
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 
     

Tydzień III

  • Poniedziałek
    13.3.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa brokułowa
    Bigos staropolski
    ZESTAW NR.2
    Zupa Szczawiowa
    Pieczeń ze schabu w sosie pieczeniowym, ziemniaki z koperkiem, surówka z marchewki:)
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Wtorek
    14.3.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa krupnik z kaszą jęczmienną
    Polędwiczka panierowana, ziemniaki gotowane. Surówka z buraczków z cebulką:-)
    ZESTAW NR.2
    Zupa kalafiorowa
    Fasolka po bretońsku
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Środa
    15.3.2023

    ZESTAW NR.1
    Barszcz ukraiński
    Makaron w sosie carbonara:-O
    ZESTAW NR.2
    Pomidorowa z ryżem
    Pulpety w sosie śmietanowo - ziołowym, ziemniaczki , marchewka gotowana:-D
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Czwartek
    16.3.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa fasolowa
    Kotlet De Volaille, ziemniaki gotowane. Surówka z czerwonej kapusty.;-)
    ZESTAW NR.2
    Zupa ogorkowa
    Gulasz mięsno - warzywny z kaszą 
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Piątek
    17.3.2023

    ZESTAW NR.1
    Podrosołek
    Ryba duszona w jarzynach. Ziemniaki gotowane:-))
    ZESTAW NR.2
    Zupa serowa z grzankami
    Zielone naleśniki szpinakowe nadziewane kurczakiem i warzywami w sosie słodko-kwaśnym:-O
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

Tydzień IV

  • Poniedziałek
    20.3.2023

    PONIEDZIAŁEK
    ZESTAW NR.1
    Zupa gulaszowa
    Gołąbki w kapuście z sosem pomidorowym, ziemniaki gotowane, surówka z kapusty pekińskiej:)
    ZESTAW NR.2
    Aromatyczna zupa pieczarkowa
    Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą i salsą pomidorową
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Wtorek
    21.3.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa koperkowa
    Kotlet panierowany+ ziemniaki+ surówka
    ZESTAW NR.2
    Zupa szpinakowa z jajkiem
    Łazanki z mięsem
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 
     

  • Środa
    22.3.2023

    ZESTAW NR.1
    Meksykańska
    Bitka z sosem pieczarkowym, ziemniaki gotowane. Mix warzyw z bułką tartą[:-)
    ZESTAW NR.2
    Zupa brukselkowa
    Wątróbka duszona z cebulką z ziemniakami i ogórkiem
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Czwartek
    23.3.2023

    CZWARTEK
    ZESTAW NR.1
    Zupa kalafiorowa 
    Pulpeciki gotowane z sosem ziołowym, ziemniaki, surówka
    ZESTAW NR.2
     Zupa z zielonego groszku     
    Potrawka z kurczakiem z ryżem
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

  • Piątek
    24.3.2023

    ZESTAW NR.1
    Zupa chłopska z kiełbasą
    risotto z kurczakiem 
    ZESTAW NR.2
    Krem z brokułów z boczkiem   
    Mielony klasyczny z ziemniakami i burakami    
    DANIE JARSKIE 
     Pierogi ruskie  z okrasą 
    Nalesniki z twarogiem i musem jogurtowo-  owocowym 

     

Przedsiębiorca uzyskał‚ subwencję finansową w ramach programu rządowego udzieloną przez PFR SA.

Przejdź do góry strony