Background Image

Wesela

Wesela

 Serdecznie zapraszamy Państwa Młodych wraz z Rodzicami do organizacji jedynej wyjątkowej uroczystości przyjęcia weselnego w naszej  Restauracji Eden w Słupsku.
Wybór odpowiedniej sali jest strategicznym punktem organizacji wesela, dlatego nasza firma  w swojej ofercie prezentuje pięknie i klimatycznie przystrajaną salę bankietową.
Dobre jedzenie to kolejny aspekt udanego balu. Pyszne potrawy przygotowywane pod okiem naszego Szefa Kuchni, trafią w nawet najbardziej wyszukane gusta. 
Przepyszne potrawy, dobra muzyka i świetni goście bawiący się do białego rana – to przepis na udane wesele. 
Proponujemy wykwintne i urozmaicone menu (powitalny szampan, trzydaniowy obiad, zakąski zimne, tort weselny, ciasta oraz kolację po północy, dania pokazowe z wyjściem na salę) 
 Istnieje możliwość dostarczenia własnych napoi, alkoholu, owoców bez dodatkowych opłat.
Restauracja EDEN do dyspozycji gości weselnych oddaje salę balową na 110  osób.
Przygotowaliśmy dla Państwa wiele propozycji menu, aby sprostać oczekiwaniom najbardziej wymagających klientów. Oferty przygotowujemy indywidualnie dla każdego Gościa - zgodnie z sugestiami i życzeniami – aby sprostać Państwa oczekiwaniom.
Szczegóły planowanych uroczystości omawiamy podczas spotkań, na które zapraszamy serdecznie.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, która wyróżnia nas spośród konkurencji.

NIEODPŁATNA DEGUSTACJA DAŃ PRZED WESELEM 
Degustacja obiadu weselnego (zupa, drugie danie, deser) dla dwóch osób. 
Zapewniamy nielimitowane konsultacje z opiekunem w celu stworzenia indywidualnego harmonogramu.
Podejmiemy się organizacji zarówno kameralnego obiadu weselnego jak i całonocnego, dużego wesela z tańcami.
Proponujemy Państwu uatrakcyjnienie wieczoru za dodatkową opłatą  m.in. fontanną czekoladową, stołem wiejskim, stołem owoców morza, owocowym stołem carvingowym (rzeźby z owoców), daniami  pokazowymi  z wyjściem na salę, pokazami tańca towarzyskiego.   

W ramach oferty weselnej zapewniamy:

  • możliwość indywidualnego skomponowania menu
  • specjalne menu dla gości na diecie wegetariańskiej
  • możliwość wyboru aranżacji świetlnej sali (LEDY) 
  • nieodpłatna dekoracja piórami strusia (rożne kolory) 
  • lampka wina musującego na aperitif
  • możliwość organizacji wesela przy dwóch rodzajach ustawienia stołów  - przy stołach okrągłych: 10- 12 osobowych oraz tradycyjnie w „podkowę”. 
  • profesjonalna obsługa kelnerska
  • 10% rabatu na organizację poprawin  
  • dekorację stołu w/g ustalonej kolorystyki, świeczki, świeczniki, serwetki, pokrowce na krzesła - 2 kolory, krzesła amerykańskie, stoły koktajlowe, sztalugi  wraz z tablicą powitalną, napis dla  nowożeńców "mąż żona " na ściankę  
  • przy zamówieniu powyżej 80 osób oferujemy nieodpłatnie wydrukowane w wybranej kolorystyce menu dla gości
  • serwis lodu do drinków w kulerach  - bez limitu.

DODATKOWO PŁATNE (lub we własnym zakresie) 

  • ROZŁOŻENIE CZERWONEGO DYWANU - od 300 zł
  • TABLICA POWITALNA IMIENNA - 100 zł 
  • STELAŻ STOJAK ŁUK ŚLUBNY ścianka 235x250 cm WRAZ Z DEKORACJĄ KWIATOWĄ LUB BALONOWĄ - OD 200 ZŁ 
  • KOMPOZYCJE KWIATOWE - cena do ustalenia 
  • PODTALERZE (złote - 2 wzory, czarne, srebrne) - 3 zł/1os
  • STÓŁ WIEJSKI - 700 zł 
  • WYNAJEM STOŁU WIEJSKIEGO Z EKSPOZYCJĄ WŁASNYCH WOROBÓW - 150 zł
  • FONTANNA CZEKOLADOWA Z OWOCAMI - 4 zł / 1 os 
  • STÓŁ SŁODKOŚCI (bankietówki, mufinki, eleklerki, deserki mini, babeczki, dekoracja, kolorystyka do ustalenia) - 5zł/1os
  • WYNAJĘCIE FOTOBUDKI WRAZ Z AKCESORIAMI, TŁEM I OŚWIETLENIEM  - 2,5 h - 500zł
  • POKAZ TAŃCA TOWARZYSKIEGO - 2/3 WEJŚCIA - 500  zł 
  • CIASTA OD 25 zł/ kg 
  • NAPOJE ZIMNE NIEGAZOWANE BEZ LIMITU – SOKI, WODA -  3,5zł / 1 os (W WERSJI III SĄ W CENIE) 

 

OFERTA CENOWA

WERSJA I - od 160 zł  

DANIE OBIADOWE  SERWOWANE NA TALERZU 
ZUPA
II DANIE 
PRZYSTAWKI MIĘSNE I SAŁATKI SERWOWANE NA STOŁACH - 8 RODZAI DO WYBORU 
DANIA NA CIEPŁO - 3 RODZAJE DO WYBORU 
DESER DO WYBORU - 2 rodzaje
KAWA HERBATA - BEZ OGRANICZEŃ

 

WERSJA II - od 180 zł 

DANIE OBIADOWE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH (3 rodzaje mięsa) 
ZUPA
II DANIE - 3 rodzaje mięsa 
PRZYSTWKI MIĘSNE I SAŁATKI SERWOWANE NA STOŁACH - 9 RODZAI DO WYBORU 
DANIA NA CIEPŁO - 4 RODZAJE DO WYBORU (ZAMIENNIE Z DANIEM POKAZOWYM) 
DESER DO WYBORU - 2 rodzaje 
KAWA HERBATA - BEZ OGRANICZEŃ

 

WERSJA III - od 210 zł 

DANIE OBIADOWE SERWOWANE NA TALERZU LUB NA PÓŁMISKACH 
ZUPA
II DANIE  
PRZYSTWKI MIĘSNE I SAŁATKI SERWOWANE NA STOŁACH - 12  RODZAI DO WYBORU 
DANIA NA CIEPŁO - 3 RODZAJE DO WYBORU 
DANIE POKAZOWE Z WYJŚCIEM NA SALĘ - 1 RODZAJ 
DESER DO WYBORU - 3  rodzaje 
NAPOJE ZIMNE – 3 RODZAJE SOKU, WODA Z MIĘTĄ I CYTRYNĄ 400 ml/1 os 
KAWA HERBATA - BEZ OGRANICZEŃ
 

 

PONIŻEJ MENU DO WYBORU WG UZNANIA W ILOŚCIACH JAK WYNIKA TO Z WYBRANEJ OFERTY: 


ZUPA / DANIE NA CIEPŁO W KOCIOŁKU 

  • Zupa meksykańska z mięsem  
  • Rosół z makaronem swojskim
  • Rosół  królewski  
  • Flaczki drobiowe / wołowe 
  • Żurek z białą kiełbaską i jajem 
  • Góralska kwaśnica z żeberkiem  
  • Krem z zielonego groszku z miętą i prażoną gruszką
  • Zupa krem ze szparagów z grzankami 
  • krem z pomidorów i papryki  z kolendrą 
  • Krem ze świeżych pomidorków, imbirem i mleczkiem kokosowym 
  • Krem z pieczarek z selerem i czosnkiem 
  • Zupa królewska z groszkiem zielonym 
  • Krem z brokułów i wędzonym boczkiem 
  • Krem z białych warzyw z prażoną dynią
  • Krem z zielonego groszku z karmelizowaną gruszką
  • Krem z pomidorów z imbirem 
  • Barszcz czerwony na zakwasie z pasztecikiem/ krokietem/kołdunami 
  • Krem ze szparagów z prażonymi pestkami dyni
  • Zupa bogracz  
  • Zupa Tajska kokosowa 
  • Krem z kukurydzy z chorizo 
  • Toskańska zupa z fasolą i cukinią
  • Krem z korzenia pietruszki, gruszki i białej fasoli z oliwą
  • Azjatycki rosołek z kaczką i makaronem


DANIA VEGE: 

  • Ratatouille z tofu 
  • Gołąbki z młodej kapusty kaszy gryczanej i leśnych grzybów
  • Kotleciki z kaszy jaglanej i brokuła
  • Pierogi z nadzieniem z bobu i szałwii 
  • Pomidory malinowe zapiekane z mozzarellą
  • Ser camembert w cieście z dipem żurawinowym 
  • Ziemniaki zapiekane gruszką i serem pleśniowym 
  • Faszerowana papryka z kaszą bulgur i suszonymi pomidorami 
  • Ratatouile  warzywne z tofu 
  • Pulpeciki curry z kalafiora 
  • zapiekane naleśniki ze szpinakiem, fetą i serem parmezan 
  • Krokiety z zasmażaną fasola i pieczarkami 
  • Pierogi z twarogiem z sosem borowikowo-pieczarkowym 
  • Kotlety z ciecierzycy i kuskusu 
  • Burgery z łososia z sałatką z mango i czarnej fasoli
  • Kofty z czarnej fasoli z cukinią i dipem czosnkowym
  • Makaron z pesto z rukoli z czarną fasolą, suszonymi pomidorkami i tofu 
  • Chrupiące nuggetsy z cieciorki z dipem ziołowym
     

DANIA OBIADOWE / DANIA NA CIEPŁO W PODGRZEWACZU 

  • Klopsiki drobiowe w sosie cafe de paris (ziołowym) 
  • Szaszłyki z kurczakiem w sezamie w towarzystwie ananasa
  • Roladki drobiowe w boczku faszerowane pieczarkami w sosie emmentalerowo-grzybowym
  • Schab po grecku faszerowany serem feta i oliwkami w sosie szparagowym  
  • Kawałki kurczaka w towarzystwie tuńczyka i młodych warzyw 
  • Bigos z kiełbasą 
  • Schab z kością w sosie wiśniowo-winnym
  • Schab / polędwiczka wieprzowa pieczony z sosem porzeczkowym z rozmarynem 
  • Karkówka z musem jabłkowo-rabarbarowym 
  • Karkówka w sosie musztardowo-miodowym  
  • Filet z kurczaka w sosie słodko kwaśnym
  • Polędwica wieprzowa z imbirem z pomarańczami 
  • Polędwica wieprzowa z sosem pomarańczowym 
  • Polędwica wieprzowa na sposób sarny zapiekana z mozzarellą
  • Drobiowe kieszonki nadziewane serem i pieczarkami 
  • Roladki schabowe z ciecierzycą i słonecznikiem 
  • Zrazy wieprzowe w sosie własnym 
  • Pierś z kaczki z karmelizowanymi jabłkami i konfitur z czerwonego wina i cebuli 
  • Pierś faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie gorgonzola 
  • Kotlet cordon blue w sosie żurawinowym 
  • Pikantne skrzydełka w miodzie
  • Pierożki zasmażane  z sosem borowikowo-pieczarkowym  
  • Roladki schabowe z nadzieniem staropolskim w sosie wiśniowym 
  • Medaliony z indyka w sosie limonkowo-winnym
  • Pierś indyka faszerowana szpinakiem w sosie botwinkowym 
  • Rolada z piersi z figami w sosie słodko-winnym 
  • Łosoś Teriyaki z sezamem, groszkiem cukrowym 
  • Pieczeń z karkówki w ciemnym sosie z kapustą zasmażaną
  • Kotleciki z polędwiczki wieprzowej panierowane w serze z rozmarynem, zielonym pieprzem w akompaniamencie sosu z kwaśnych ogórków w jogurcie ziołowym.
  • Polędwiczki wieprzowe a’la saltimbocca romana owinięte boczkiem serwowane z sosem kaparowo-pomidorowym
  • Polędwiczki wieprzowe z kawowym barbecue 
  • Łosoś w sosie cytrynowo-limonkowym 
  • Kurczak Generała Tso po chińsku 
  • Pieczone żeberka  w marynacie
  • Tajskie czerwone curry z kurczakiem 
  • Indyk w pomarańczowym sosie z sezamem 
  • Kurczak w sosie orzechowym 
  • Pałki z kurczaka w musztardowo-miodowym sosie 
  • Tajski klopsiki w sosie tajskim 
  • Duszona wołowina z kiełkami i bambusem 
  • Polędwiczki wieprzowe w kremowym sosie z pieczonego batata 
  • Pierś panierowana 
  • Kotlet Devolaj 
  • Kotlet Szwajcar 
  • Polędwiczki drobiowe w panierce z płatków kukurydzianych 
  • Bigos staropolski z biała kiełbasą 
  • Gołąbki z kasza gryczaną i leśnymi grzybkami 
  • Płonący udziec
  • Kurczak pieczony z pomidorkami koktajlowymi 
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie jabłkowo-cebulowym
  • Drobiowe kieszonki nadziewane serem i pieczarkami
  • Kaczka  faszerowana (jabłkami, kaszą, wątróbką, mięsem, czy pieczarkami) serwowana z kaszą i warzywami 
  • Pierś z kaczki z salsą jabłkowo-żurawinową 
  • Kaczka po pekińsku
  • Kaczka w pomarańczach
  • Pierś faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie gorgonzola
  • Filet drobiowy w sosie caffe de Paris
  • Warzywa z grilla w serowo-orzechowym sosie
  • Indyk pieczony w ziołach 
  • Paszteciki lub krokiety z mięsem / kapusta i grzybami 
  • Leczo węgierskie 
  • Kapusta młoda z warzywami i koperkiem
  • Pikantne skrzydełka w miodzie
  • Pierożki zasmażane w sosie borowikowo-pieczarkowym - danie na ciepło 
  • Żeberka na ostro / na słodko
  • Szaszłyk drobiowy / z indyka/wieprzowy z warzywami
  • Schabowe roladki nadziewane pikantną kaszą
  • Szparagi zapiekane w cieście francuskim
  • Pieczona rolada serowa z kurczakiem, szpinakiem i suszonymi pomidorami
  • Królik w sosie śmietanowym z ziołami
  • Cukinia faszerowana mięsem w sosie musztardowo-ziołowym
  • Roladki z kurczaka z mozzarellą, suszonymi pomidorami oraz bazylią
  • Pierś z kurczaka nadziewana żurawiną w sosie śmietanowym
  • Bitki wołowe duszone w sosie myśliwskim o aromacie suszonych borowików 
  • Pieczeń z karkówki w ciemnym sosie z kapustą zasmażaną.
  • Kotleciki z polędwiczki wieprzowej panierowane w serze z rozmarynem zielonym pieprzem w akompaniamencie sosu z kwaśnych ogórków w jogurcie ziołowym.
  • Polędwiczki wieprzowe a’la saltimbocca romana owinięte boczkiem serwowane z sosem kaparowo-pomidorowym
  • Łosoś w sosie cytrynowym
  • Kurczak Generała Tso po chińsku 
  • Pieczone żeberka w marynacie ziołowej z musztardą 
  • Mazurskie placki z ziemniaków z serem nadziewane mięsem
  • Schab faszerowany pomidorami suszonymi z sosem z czerwonego curry na mleczku kokosowym 
  • Tortilla z kurczakiem i kukurydzą na ostro – ala Qurito 


DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH 

  • Ryż curry 
  • Puree ziemniaczane  
  • Puree ziemniaczano- marchewkowe
  • Puree z dyni, batatów i marchewki 
  • Kopytka marchewkowe  
  • Kalafior w cieście 
  • Kuskus z daktylami 
  • Kluski śląskie buraczane 
  • Kluski śląskie tradycyjne 
  • Kluski śląskie z algami morskimi (zielone) 
  • Karmelizowana brukselka 
  • Ziemniaki z koperkiem
  • Ziemniaki opiekane 
  • Kaszotto z grzybami 
  • Ryż dziki 
  • Kasza gryczana 
  • Kopytka szpinakowe 
  • Surówka: mix sałat z sosem winegret i oliwkami 
  • Surówka z marchewki i jabłek  
  • Surówka z buraczków i papryki 
  • Surówka z białej kapusty 
  • Mini marchewki z masłem klarowanym 

PRZEKĄSKI  RYBNE:

  • Roladki z łososia na maśle homarowym ze szpinakiem 
  • Łosoś muśnięty pieprzem cytrynowym serwowany z dipem kaparowym
  • Łosoś pieczony na dzikim ryżu 
  • Różyczki z łososia wędzonego pod kaparami podane na rostii
  • Pstrąg w galarecie
  • Tatar ze śledzia na grzankach 
  • Śledź po sułtańsku
  • Sałatki śledziowe różne
  • Śledź po kaszubsku
  • Kwadraciki z ciasta francuskiego z łososiem wędzonym i serem philadelfia 
  • Pstrąg ze szpinakiem
  • Perły Bałtyku (frytowane kulki rybne z ziołami)
  • Roladki z łososia w nucie ziołowych serków
  • Tatar z łososia z salsą awokado
  • Tortilla z łososiem wędzonym w nucie serków ziołowych  papryki i kopru 
  • Rolada z łososiem i szpinakiem 

SAŁATKI 

  • Sałatka z makaronu robelle w towarzystwie nowalijek i łososia wędzonego
  • Sałatka z kaczką i sosem tamaryndowym
  • Sałatka Waldorfa z sosem Mayo
  • Sałatka ze świeżych sałat i kiełek podana z kurczaka w skorupce z nasion słonecznika, sezamu i maku z dresingiem miodowo-musztardowym
  • Sałatka warstwowa z 4 serów z sosem vinaigrette
  • Sałatka ziemniaczana o aromacie czosnku z „chipsami” z wędzonego boczku
  • Sałatka owocowa z glazurowaną piersią kurczęcia w miodzie lipowym
  • Klasyczna sałatka grecka
  • Sałatka wiejska z brokuł, kalafiora i jabłek z sosem jogurtowym 
  • Słoneczna ryż, fasola czerwona, kurczak, ananas, pomidor sos pikantny
  • Mix kapusta pekińska, kiełki, papryka, ogórek, pomidor, grzanki, sos vinaigrette
  • Nicejska- sałata, pomidor, jajko, oliwki, tuńczyk, sos vinaigrette
  • Sałatka Caprese z suszoną żurawiną 
  • Sałatka Gyros
  • Sałatka ze świeżego szpinaku z gruszką karmelizowaną i gorgonzolą
  • Sałatka warzywna 
  • Sałatka z makaronem tagliatelle szpinakowym z pomidorkami koktajlowymi, orzechami nerkowca, suszonymi pomidorkami z pesto bazyliowym  
  • Sałatka selerowo- pieczarkowa z kardamonem 
  • Sałatka ziemniaczana z bobem mieszana
  • Sałatka z awokado na sałacie roszponka ze świeżymi malinami, truskawką, borówkami (w zależności od sezonowości) prażonymi orzechami nerkowca polane balsamiko 
  • Sałatka z grillowanej cukinii i papryki 
  • Jajo zawinięte w szynce parmeńskiej na rukoli
  • Makaronowa sałatka z salami i pesto bazyliowym
  • Sałatka na rukoli z karmelizowaną gruszką, serem lazur i orzechami
  • Sałatka z makaronem włoskim tagliatelle, owocami morza i melonem  
  • Sałatka z kaszą kuskus, tuńczykiem i warzywami
  • Sałatka z rukoli ananasem i cieciorką
  • Sałatka z tortelini i wędzonym kurczakiem
  • Sałatka z rukolą, pieczonymi burakami, serem pleśniowym i orzechami laskowych i selerem naciowym 
  • Sałatka ze szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi i prażonym słonecznikiem posypana parmezanem 
  • Sałatka z brokuł z serem feta i szynką parmeńską z sosem czosnkowo-śmietanowym 

PRZEKĄSKI MIĘSNE NA ZIMNO 

  • Rolady mięs pieczonych z dodatkami warzywnymi i owocowymi 6 rodzajów (schab, łopatka, karkówka, filet drobiowy) - mięsa przekąskowe (rolady z polędwiczki, schabu, szynki, karkówki z nadzieniami z pianki drobiowej, szparagów, owoców, łososia itd.) 
  • Piramidki drobiowe
  • Pałki faszerowane szpinakiem i brokułem 
  • Pałki faszerowane pieczarką i papryką 
  • Karczek pieczony z zimnym chrzanem
  • Boczek faszerowany ziołami 
  • Filet drobiowy faszerowany mięsem, rodzynkami i brokułami
  • Rolada z owocami południowymi
  • Pierś z indyka w sosie czosnkowym z winogronami
  • Rolada tęczowa ze szpinakiem i papryką
  • Stożek schabowy z kapustą i grzybami 
  • Rolada z szynki z zielonym pieprzem i kaparami
  • Szynka pieczona na sposób sarny
  • Rolada orzechowa z dresingiem miodowo-musztardowym
  • Kulki mięsne w panierce ze słobnecniak z sosem Thoi Sin ( Tajski) 
  • stożek schabowy z kapustą i grzybami w nucie imbiru 
  • Faszerowana pierś cieciorką i szparagami 
  • Rolada z indyka ze szpinakiem i fetą 
  • Stożek drobiowy faszerowany suszonymi grzybami i suszonymi pomidorkami 
  • Karczek faszerowany mięsem i ziołami
  • Karczek pieczony z zimnym chrzanem
  • Kulki wołowo-wieprzowe w panierce ze słonecznika z sosem Tajskim ThoiSin 
  • Schab w sosie tatarskim
  • Schab z morelą
  • Faszerowane łódki cykorii 
  • MiniBurito z mięsem mielonym
  • Plater pieczonej szynki na sposób sarny 
  • Schab faszerowany serem górskim 

PRZYSTAWKI NA ZIMNO 

  • Jaja faszerowane trio (z musem koperkowym, z wędzoną makrelą, ze szpinakiem i serem feta)
  • Sushi ziemniaczane ze szparagą i boczkiem 
  • Półmisek serów z winogronem i gruszką 
  • Carpaccio z pieczonych buraków z salsą z rukoli i serem lazur, oczami włoskimi i balsamiko z dodatkiem owoców 
  • Tartiny na pumpernikiel 
  • Crostini
  • Koktajl z krewetek 
  • Sushi
  • Krewetki z musem mango
  • Pomidorek koktajlowy z mini mozzarellą chorizo i pesto bazylikowym 
  • Spring roll z warzywami 
  • Guacamole z pomidorem, kaparami i oliwkami  
  • Melon z szynką szwarcwaldzką
  • Roladka z bakłażana, suszonego pomidora i fety
  • Roladka z cukinii i sera pleśniowego
  • Śliwka w boczku
  • Tymbaliki drobiowe z borowikami i marchewką 
  • Koktajl z krewetek w pomarańczach z sosem maltańskim 
  • Kapelusze pieczarek faszerowane wieprzowina i suszonymi pomidorami 
  • Szparagi zawijane w szynce parmeńskiej
  • Jajo zawijane w szynce parmeńskiej i rukolą muśnięte balsamico
  • Roladki z kurczaka faszerowane warzywami 
  • Pasztet z dziczyzny z żurawiną
  • Pasztet z dziczyzny w cieście francuskim 
  • Tatar wołowy z kaparami, szalotką 
  • Pikantne kulki  wołowo- wieprzowe w panierce słonecznikowej z sosem Hoi Sin 
  • Kulki drobiowe z fetą w sezamie 
  • Szaszłyki z mini mozarelki i pomidorków koktajlowych z Pesto bazylikowym 
  • Ogórek świeży z nadzieniem twarogowym w towarzystwie czosnku i zielonego koperku 
  • Melon zawijany w szynce parmeńskiej 
  • Fasolka szparagowa zawijana w szynce
  • Śliwki w boczku 
  • Tortilla z kurczakiem - mini porcje wg uznania (z awokado, pomidorami, suszonymi pomidorkami, papryką, sałatą lodową, orzechami, z dipem czosnkowym,  z cacykami, z pesto bazyliowym )
  • Babeczki z nadzieniem mięsno-warzywnym 
  • Warkoczyki z ciasta francuskiego z bekonem
  • Sakiewki / kieszonki z ciasta francuskiego z kurczakiem i  papryką / z salami i serem, z łososiem i szpinakiem 

DANIA POKAZOWE Z WYJŚCIEM NA SALĘ  Z RACAMI I DYMEM - ATRAKCJA KULINARNA W NOCY

  • Szynka pieczona w całości, kasza pęczak, sos własny, sos żurawinowy (serwowana przez obsługę)
  • Dzik pieczony podany z sosem myśliwskim i kaszą pęczak 
  • Indyk pieczony w całości podany z sosem żurawinowym
  • Prosiaczek faszerowany jabłkami i kaszą

BUFET SŁODKOŚCI 

  • Ciasto 4 rodzaje w papilotach 
  • Panna cotta 
  • Ptysie z kremem 
  • Mus czekoladowy z owocami 
  • Mus waniliowy na mleczku kokosowym z granolą i musem malinowym 
  • E lec lerki Mini
  • Mufinki  z czekoladą 
  • Deser z mascarpone ze zbożowymi ciasteczkami i musem truskawkowym 
  • Krem Brulee Tartaletki z kremem i owocami
  • Tiramisu z amaretto 
  • Owoce świeże w galaretce
  • Pana cota  pomarańczowa 
  • Deser czekoladowo-wiśniowy ze śmietaną 
  • Bananowo- kawowy deser  z nasionami chia  
  • Mus bananowyz owocami
  • Szampańska galaretka
  • Jabłko gotowane na białym winie  z czekoladą
  •  Deser  kokosowy z musem mango 
  • Mus pomarańczowy  w skorupce pomarańcza z migdałami
  • Krem czekoladowy z batatów  z wiśnią 
  • Deser jogurtowyz  komosą  i całymi owocami  
  • Czekoladowy deser z biszkoptami   i  granatem
  • Deser Alla szarlotka z roszynkami 
  • Jagodowy deser z chia i maskarpone
  • Kremowy deser z daktyli, chia i banana
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela

Przejdź do góry strony