Background Image

Wesela

Wesela

 Serdecznie zapraszamy Państwa Młodych wraz z Rodzicami do organizacji jedynej wyjątkowej uroczystości przyjęcia weselnego na Naszej Sali Bankietowej Eden w Słupsku.
Wybór odpowiedniej sali jest strategicznym punktem organizacji wesela, dlatego nasza firma w swojej ofercie prezentuje pięknie i klimatycznie przystrojoną salę bankietową.
Dobre jedzenie to kolejny aspekt udanego balu. Pyszne potrawy przygotowywane pod okiem naszego Szefa Kuchni, trafią w nawet najbardziej wyszukane gusta.
Przepyszne potrawy, dobra muzyka i świetni goście bawiący się do białego rana – to przepis na udane wesele.
Proponujemy wykwintne i urozmaicone menu
Restauracja EDEN do dyspozycji gości weselnych oddaje salę balową na 110 osób.
Przygotowaliśmy dla Państwa wiele propozycji menu, aby sprostać oczekiwaniom najbardziej wymagających klientów. Oferty przygotowujemy indywidualnie dla każdego Gościa - zgodnie z sugestiami i życzeniami – aby sprostać Państwa oczekiwaniom.
Szczegóły planowanych uroczystości omawiamy podczas spotkań, na które serdecznie zapraszamy .

 

 DEGUSTACJA DAŃ PRZED WESELEM
Degustacja obiadu weselnego (zupa, drugie danie, deser) dla dwóch osób.
Zapewniamy nielimitowane konsultacje z opiekunem w celu stworzenia indywidualnego harmonogramu.
Podejmiemy się organizacji zarówno kameralnego obiadu weselnego jak i całonocnego, dużego wesela z tańcami.
Proponujemy Państwu uatrakcyjnienie wieczoru za dodatkową opłatą m.in. fontanną czekoladową, stołem wiejskim, stołem owoców morza, owocowym stołem carvingowym (rzeźby z owoców), daniami pokazowymi z wyjściem na salę, pokazami tańca towarzyskiego.

W ramach oferty weselnej zapewniamy:

  • możliwość indywidualnego skomponowania menu

  • możliwość wyboru aranżacji świetlnej sali (LEDY)

  • możliwość organizacji wesela przy dwóch rodzajach ustawienia stołów - przy stołach okrągłych: 10- 12 osobowych oraz tradycyjnie w „podkowę”.

  • profesjonalna obsługa kelnerska

     


 

OFERTA CENOWA

WERSJA I - 260 zł – cena obowiązuje powyżej 50 osób


DANIE OBIADOWE SERWOWANE NA TALERZU
PRZYSTAWKI MIĘSNE I SAŁATKI SERWOWANE NA STOŁACH - 9 RODZAI DO WYBORU
DANIA NA CIEPŁO - 3 RODZAJE DO WYBORU
DESER DO WYBORU - 1 rodzaje
NAPOJE ZIMNE 3 RODZAJE SOKU, WODA Z MIĘTĄ I CYTRYNĄ 400 ml/1 os
KAWA HERBATA - BEZ OGRANICZEŃ

WERSJA II- 290 zł- cena obowiązuje powyżej 50 osób

DANIE OBIADOWE SERWOWANE NA TALERZU
PRZYSTAWKI MIĘSNE I SAŁATKI SERWOWANE NA STOŁACH - 9 RODZAI DO WYBORU
DANIA NA CIEPŁO - 4 RODZAJE DO WYBORU
ZUPA NA GORĄCO W KOCIOŁKU
DESER DO WYBORU - 1 rodzaj
NAPOJE ZIMNE – 3 RODZAJE SOKU, WODA Z MIĘTĄ I CYTRYNĄ 400 ml/1 os 
KAWA HERBATA - BEZ OGRANICZEŃ

WERSJA III - 320 zł- cena obowiązuje powyżej 50 osób

DANIE OBIADOWE SERWOWANE NA TALERZU
PRZYSTAWKI MIĘSNE I SAŁATKI SERWOWANE NA STOŁACH - 11 RODZAI DO WYBORU
DANIA NA CIEPŁO - 4RODZAJE DO WYBORU
ZUPA NA GORĄCO W KOCIOŁKU
DESER DO WYBORU - 2 rodzaje
NAPOJE ZIMNE – 3 RODZAJE SOKU, WODA Z MIĘTĄ I CYTRYNĄ 400 ml/1 os 
KAWA HERBATA - BEZ OGRANICZEŃ

Dania serwowane na półmiskach ( 3 rodzaje mięs, 2 dodatki skrobiowe) 30 zł / 1 os dodatkowo do ceny bazowej Wersji I,II lub III

MENU DO WYBORU PO PODPISANIU UMOWY I ZADATKOWANIU NA UROCZYSTOŚĆ

Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela
Wesela

Przedsiębiorca uzyskał‚ subwencję finansową w ramach programu rządowego udzieloną przez PFR SA.

Przejdź do góry strony