Background Image

Niski IG box / 1600 -1800 kcal

Niski IG

Obiad dwudaniowy + przekąska + kolacja. Zdrowy posiłek oparty o produkty z niskim indeksem glikemicznym, zapobiega otyłości, ułatwia zrzucenie zbędnych kilogramów. Stosowanie diety zapobiega napadom głodu i senności po posiłku.

Kaloryczność: ok. 1600-1800 kcal (obiad dwudaniowy, podwieczorek, kolacja).

Galeria
Galeria
  • Poniedziałek
    39 PLN

    II DANIE: Rosół królewski z groszkiem

    OBIAD: Tajskie klopsiki w sosie tajskim z kuskusem 

    PODWIECZOREK: Szarlotka z fit kruszonką

    KOLACJA: Bigos staropolski z białą kiełbasą, suszoną śliwką i grzybami, pieczywo

  • Wtorek
    39 PLN

    II DANIE: Gazpacho

    OBIAD: Tagliatelle z pesto, szynką dojrzewającą, bobem i pomidorkami

    PODWIECZOREK: Gruszki zapiekane z gorgonzolą i orzechami

    KOLACJA: Pierś z kurczaka ze szpinakiem w cieście francuskim, dip cytrynowy

  • Środa
    39 PLN

    II DANIE: Krem marchewkowy z pomarańczą

    OBIAD: Sznycle z indyka w sosie paprykowym- pomidorowym z chili, bulgur

    PODWIECZOREK: Deser kokosowy z musem mango w nucie miętowej

    KOLACJA: Sałatka waldorffa z sosem mayo z migdałami

  • Czwartek
    39 PLN

    II DANIE: 

    OBIAD: 

    PODWIECZOREK:

    KOLACJA: 

  • Piątek
    39 PLN

    II DANIE: Zupa mongolska z grochem i pomidorami

    OBIAD: Rolada w cieście francuskim ze schabu z szynką szwarcwaldzką, szpinakiem i serem chalumi, pure z selera, sałatka z kiszonym ogórkiem, szczypiorkiem i porą 

    PODWIECZOREK: Koktajl jesienny z dynią i bananem

    KOLACJA: Makaro udon z polędwiczka i pastą curry na mleczku kokosowym

  • Sobota
    39 PLN

    II DANIE: Zupa francuska z kapustą 

    OBIAD: Kotlety mielone z kaszą w panierce słonecznikowej, puree z selera w aromacie ziół, kapusta kiszona z kolendrą 

    PODWIECZOREK: Koktajl truskawkowy z mleczkiem kokosowym i migdałami 

    KOLACJA: Kopytka z batatów i musem owocowym

Zamówienie

Za zamówioną dietę możesz zapłacić przelewem: mBank 12 1140 2004 0000 3502 7470 6909

UWAGA!!! Zamówienia, które mają być dostarczone (np. w poniedziałek zamawiamy na środę) przyjmujemy do godz.12.00, zamówienia złożone po godz.12.00 będą przesunięte na kolejne dni. Zamówienia, które będą realizowane w poniedziałek przyjmujemy tylko do godz. 12:00 w piątek, a składane po godz.12:00 realizujemy we wtorek. W przypadku zamówień składanych w święta i dni wolne od pracy, zamówienia będą realizowane w kolejnym dniu roboczym.

Wypełnij formularz lub skontaktuj się z nami:

tel. kom. +48 535 918 100

tel. kom. +48 794 757 100

e-mail: box@catering.slupsk.pl

Przejdź do góry strony