Zapraszamy wszystkich studentów Uniwersytetu Pomorskiego do skorzystania z oferty obiadów abonamentowych w restauracji akademickiej przy DS1, ul. Spacerowa 1, od poniedziałku do piątku w godzinach 11:00–16:30.
Coraz więcej osób dba o zdrowe odżywianie, ale wciąż poszukuje sposobu na spożywanie smacznych, zbilansowanych potraw nawet poza domem. Taką możliwość dają wygodne abonamenty obiadowe. Opracowaliśmy smaczne i niedrogie abonamentowe zestawy obiadowe. W pakiecie otrzymujesz: zupa (350 ml), danie główne (420 g) oraz kompot (150 ml).
Na obiad abonamentowy nie czekasz – dostajesz go od ręki. Codziennie serwujemy dwa zestawy obiadowe do wyboru.
Ceny abonamentów STUDENCKICH wynoszą:
Ceny abonamentów STANDARD wynoszą:
Wykupując abonament, płaci się z góry za cały okres obowiązywania abonamentu. Płatność gotówką lub kartą.
Obiady abonamentowe serwujemy u nas na miejscu w lokalu lub w opcji na wynos i +opakowań (BDO):
zupa – 1 zł, II danie – 1 zł, torba papierowa – 0,70 zł. Bądź EKO! odbierz swój obiad z własnym opakowaniem i nie będziesz musiał płacić za nasze! W opcji na wynos nie ma kompotu.
UWAGA!
Abonamenty zakupione składają się z 5, 10, 15, 20 posiłków – dotyczy okresu wykupionego. To duża zaleta, ponieważ abonament obiadowy można zakupić nawet w trakcie miesiąca. W przypadku niewykorzystania dania, nie ma możliwości przepisania go na następny okres. Istnieje jednak możliwość zawieszenia abonamentu po wcześniejszym zgłoszeniu na stołówce na dzień wcześniej planowanej niedyspozycji.
Menu oparte jest na tradycyjnej kuchni polskiej. Wszystkie potrawy przygotowujemy od podstaw używając tylko świeżych, starannie wybranych produktów i naturalnych przypraw bez chemicznych polepszaczy i konserwantów.
Dodatkowe atuty naszej oferty:
Barszcz biały
Sztufada wołowa
Szczawiowa z jajkiem
Indyk w cieście piwnym
Zupa z fasolki szparagowej
Zawijaniec schabowy w sosie serowym
Barszcz czerwony z kołdunami
Galantyna drobiowa
Pomidorowa z makaronem
Rumsztyk z jakiem sadzonym
Zupa brokułowa
Rolada wieprzowa
Zupa rybna
Wieprzowina po cygańsku
Zupa szpinakowa
Dorsz w cieście paryskim