Background Image

Fit box

Elite Fit Box

To Box przygotowany z myślą o osobach aktywnych fizycznie. Zbilansowane proporcje składników opartych na białkach i węglowodanach złożonych, pozwalają zregenerować organizm po wysiłku fizycznym oraz rozbudować masę mięśniową. Posiłki oparte o naturalne produkty gwarantują satysfakcję każdego dnia.

Kaloryczność: 1600-1800 kcal.

Galeria
Galeria
  • Poniedziałek
    37 PLN

    OBIAD: Kurczak z warzywami po chińsku z karmelizowanymi orzechami nerkowca, ryż jaśminowy

    II DANIE: Zupa grochowa krem z chipsem z boczku

    PODWIECZOREK: Pasta z awokado i fety, posypana czarnuszką, chrupkie paluchy, ogórek

    KOLACJA: Sałatka z brie, truskawkami, orzechami włoskimi i malinowym balsamico

  • Wtorek
    37 PLN

    OBIAD: Lekko pikantne kuleczki mięsne obtoczone w słoneczniku w stylu tajskim z sosem hoi sin, makaron Mie

    II DANIE: Zupa krem żółta z orientalną nutą, mleczkiem kokosowym i prażonymi pestkami dyni

    PODWIECZOREK: Fit placuszki twarogowe, mus malinowy z czekoladą gorzką

    KOLACJA: Wrapy z pastą jajeczną z makiem, suszonymi pomidorami i rzodkiewką

  • Środa
    37 PLN

    OBIAD: Rolada z indyka faszerowana serem i pieczarkami, kasza bulgur, surówka z czerwonej kapusty, jabłka i marchwi

    II DANIE: Zupa z czerwonej soczewicy

    PODWIECZOREK: Pudding z nasion słodkiej bazylii na mleczku kokosowym, przekładany truskawkami i granolą

    KOLACJA: Quiche na pełnoziarnistym spodzie z kurczakiem, szpinakiem, pieczarkami i kukurydzą podana na rukoli

     

  • Czwartek
    37 PLN

    OBIAD: Paprykowy gulasz wołowy z pikantnym chorizo , warzywa z grilla w serowo-orzechowym sosie z świeżą bazylią, kasza jęczmienna

    II DANIE: Krem marchewkowo-porowy

    PODWIECZOREK: Dietetyczny mus czekoladowy z miętową nutą, na zbożowej granoli oraz porcja świeżych owoców jagodowych

    KOLACJA: Sałatka z łososiem w maku, jajkiem, oliwkami i grzankami, dip jogurtowo-kaparowy

     

  • Piątek
    37 PLN

    OBIAD: Polędwiczki wieprzowe w sosie whiskey, tłuczone ziemniaczki, surówka z buraczków w sosie chrzanowym

    II DANIE: Zupa z czerwonej fasoli z dynią i pomidorami

    PODWIECZOREK: Gofry owsiane i prażone jabłka z cynamonem

    KOLACJA: Pieczone pierogi pełnoziarniste z kurczakiem, fetą i szpinakiem podane na sałacie

  • Sobota
    37 PLN

    OBIAD: Cepeliny z grzybami i soczewicą, cebulka duszona z wędzonką, kapusta kiszona

    II DANIE: Zupa wiosenna z warzyw z ryżem i koperkiem

    PODWIECZOREK: Kokosowy pudding z tapioki z fit karmelem z masła orzechowego i daktyli wraz z płatkami kukurydzianymi do pochrupania

    KOLACJA: Aromatyczna pasta z pieczonej marchwi, słonecznika i tahini, pieczywo żytnie na zakwasie, porcja zielonych warzyw do pochrupania, makrela wędzona


Zamówienie

Za zamówioną dietę możesz zapłacić przelewem: mBank 12 1140 2004 0000 3502 7470 6909,
lub gotówką dostawcy przy odbiorze pierwszej diety.

UWAGA!!! Zamówienia, które mają być dostarczone następnego dnia (np. w poniedziałek zamawiamy na wtorek) przyjmujemy do godz.12.00, zamówienia złożone po godz.12.00 będą przesunięte na kolejne dni.

Wypełnij formularz lub skontaktuj się z nami:

tel. kom. +48 535 918 100

tel. kom. +48 794 757 100

e-mail: box@catering.slupsk.pl

Przejdź do góry strony