Tę propozycję polecamy Państwa szczególnej uwadze.

Organizujemy obsługę wesel, bali, komunii oraz chrzcin. Dysponujemy salą powyżej 120 osób oraz salą do 120 osób.


1). Catering na przyjęcie komunijne  już od   35 zł /os.

Zamów już dziś catering   na Komunie Św. Twojej pociechy!!!

POWYŻEJ 30 OSÓB 10% RABATU NA CATERING


Przykładowe Menu   za 35zł/os

Zupy:

  • rosół z kury z makaronem lub
  • zupa królewska

Danie główne:

  • pierś po królewsku w sosie cafe de” paris lub
  • roladki schabowe z nadzieniem staropolskim w sosie wiśniowym lub
  • medaliony w sosie z zielonym pieprzem lub z oferty firmy

Dodatki (ziemniaki puree z masłem i zieleniną, frytki, kopytka opiekane, kluski kładzione, bukiet surówek)

Desery:

  • jabłko pieczone z musem  czekoladowym i cynamonem lub
  • lody z bitą śmietaną  i owocami lub z oferty firmy

Kawa / herbata – bez ograniczeń

Tort  -  40zł/kg


Przykładowe menu za 50zł/os.

Zupy:

  • rosół z kury z makaronem lub
  • zupa królewska

Danie główne:

  • pierś po królewsku w sosie cafe de” paris lub
  • roladki schabowe z nadzieniem staropolskim w sosie wiśniowym lub
  • medaliony w sosie z zielonym pieprzem lub z oferty firmy

Dodatki (ziemniaki puree z masłem i zieleniną, frytki, kopytka opiekane, kluski kładzione, bukiet surówek)

Desery:

  • panna cotta lub
  • lody z bitą śmietaną  i owocami lub
  • jabłko pieczone z musem  czekoladowym i cynamonem lub z oferty firmy

Sałatki

  • Sałatka  grecka
  • Sałatka ze świeżych sałat i kiełek podana z kurczaka w skorupce z nasion słonecznika, sezamu i maku z dresingiem miodowo – musztardowym.

Przekąski mięsne

  • Rolady mięs pieczonych z dodatkami warzywnymi i owocowymi 6 rodzajów (schab, łopatka , karkówka, filet drobiowy)-mięsa przekąskowe (rolady z polędwiczki, schabu, szynki, karkówki z nadzieniami z pianki drobiowej, szparagów, owoców, łososia itd.) szt.
  • Stożek schabowy z kapustą i grzybami

Danie na gorąco

  • Pikantne skrzydełka w miodzie

Pieczywo- bez ograniczeń

Masło – bez ograniczeń

Zimne sosy 3 rodzaje – bez ograniczeń

Kawa / herbata – bez ograniczeń

Tort  -  40zł/kg


Menu za 70zł

Danie główne, deser, 3 rodzaje sałatek, 3 rodzaje przekąsek mięsnych lub rybnych, 1 danie na gorąco, kawa, herbata


Menu za 98zł

Danie główne, deser, 3 rodzaje  sałatek, 3 rodzaje przekąsek  mięsnych  lub rybnych, 2 dania na gorąco, ciasta, owoce, napoje zimne, herbata, kawa


Poniżej do wyboru dla Państwa propozycje menu:

  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka z makaronu robelle w towarzystwie nowalijek i łososia wędzonego
  • Sałatka ze świeżych sałat i kiełek podana z kurczaka w skorupce z nasion słonecznika, sezamu i maku z dresingiem miodowo – musztardowym.
  • Sałatka warstwowa z 4 serów z sosem vinaigrette
  • Sałatka ziemniaczana o aromacie czosnku z „chipsami” z wędzonego boczku
  • Sałatka owocowa z glazurowaną piersią kurczęcia w miodzie lipowym
  • Klasyczna sałatka grecka
  • Sałatka wiejska z brokuł, kalafiora i jabłek
  • Słoneczna ryż, fasola czerwona, kurczak, ananas, pomidor sos pikantny
  • Mix kapusta pekińska, kiełki, papryka, ogórek, pomidor, grzanki, sos vinaigrette
  • Nicejska- sałata, pomidor, jajko, oliwki, tuńczyk, sos vinaigrette
  • Sałatka Gyros

Przekąski mięsne

  • Rolady mięs pieczonych z dodatkami warzywnymi i owocowymi 6 rodzajów (schab, łopatka , karkówka, filet drobiowy)-mięsa przekąskowe (rolady z polędwiczki, schabu, szynki, karkówki z nadzieniami z pianki drobiowej, szparagów, owoców, łososia itd.) szt.
  • Sosy zimne (czosnkowy, żurawinowy, tzatziki)
  • Rolady mięs pieczonych z dodatkami warzywnymi i owocowymi 6 rodzajów (schab, łopatka , karkówka, filet drobiowy)
  • Piramidki drobiowe
  • Uda faszerowane
  • Schab w sosie tatarskim
  • Karczek pieczony z zimnym chrzanem
  • Boczek faszerowany
  • Filet drobiowy faszerowany mięsem, rodzynkami i brokułami
  • Rolada z owocami południowymi
  • Pierś z indyka w sosie czosnkowym z winogronami
  • Rolada tęczowa ze szpinakiem i papryką
  • Stożek schabowy z kapustą i grzybami
  • Rolada z szynki z zielonym pieprzem i kaparami
  • Szynka pieczona na sposób sarny
  • Karczek faszerowany mięsem i ziołami
  • Karczek pieczony z zimnym chrzanem
  • Schab w sosie tatarskim
  • Jaja faszerowane musem koperkowym
  • Schab z morelą
  • Schab z pieczarką
  • Stożek drobiowy

Przekąski rybne

  • Ryba po grecku
  • Różyczki z łososia wędzonego pod kaparami podane na rosti
  • Pstrąg w galarecie
  • Karp po żydowsku
  • Śledź po sułtańsku
  • Sałatki śledziowe
  • Ryba maślana ze szpinakiem
  • Perły Bałtyku (frytowane kulki rybne z ziołami)
  • Roladki  z łososia w nucie ziołowych serków

Dania gorące

  • Kurczak lub kaczka płonąca
  • Bogracz
  • Bigos staropolski z białą kiełbasą
  • Barszcz czerwony 200ml z pasztecikiem lub krokietem
  • Borowikowa z groszkiem ptysiowym
  • Żurek staropolski z jajkiem i białą kiełbasą
  • Pikantne skrzydełka w miodzie
  • Pierożki zasmażane w sosie borowikowo – pieczarkowym
  • Żeberka na ostro
  • Krem z  groszku zielonego z groszkiem ptysiowym
  • Consumme pomidorowe z kluseczkami drobiowymi
  • Szaszłyk
  • Flaki wołowe
  • Potrawka meksykańska
  • Zupa gulaszowa


2.) Oferta na przyjęcie ślubne.

Przywitanie Młodej Pary chlebem i solą oraz lampką szampana wszystkich gości.

Zupy:

  • rosół z kury z makaronem lub
  • zupa królewska

Danie główne:

  • pierś po królewsku w sosie cafe de” paris lub
  • roladki schabowe z nadzieniem staropolskim w sosie wiśniowym lub
  • medaliony w sosie z zielonym pieprzem lub z oferty firmy

Dodatki (ziemniaki puree z masłem i zieleniną, frytki, kopytka opiekane, kluski kładzione, bukiet surówek)

Desery:

  • panna cotta
  • lody z bitą śmietaną  i owocami lub z oferty firmy

Sałatki

(4 rodzaje sałatek na os.)

  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka z makaronu robelle w towarzystwie nowalijek i łososia wędzonego
  • Sałatka ze świeżych sałat i kiełek podana z kurczaka w skorupce z nasion słonecznika, sezamu i maku z dresingiem miodowo – musztardowym.
  • Sałatka warstwowa z 4 serów z sosem vinaigrette
  • Sałatka ziemniaczana o aromacie czosnku z „chipsami” z wędzonego boczku
  • Sałatka owocowa z glazurowaną piersią kurczęcia w miodzie lipowym
  • Klasyczna sałatka grecka
  • Sałatka wiejska z brokuł, kalafiora i jabłek
  • Słoneczna ryż, fasola czerwona, kurczak, ananas, pomidor sos pikantny
  • Mix kapusta pekińska, kiełki, papryka, ogórek, pomidor, grzanki, sos vinaigrette
  • Nicejska- sałata, pomidor, jajko, oliwki, tuńczyk, sos vinaigrette
  • Sałatka Gyros

Przekąski mięsne (10 przekąsek na os.)

  • Rolady mięs pieczonych z dodatkami warzywnymi i owocowymi 6 rodzajów (schab, łopatka , karkówka, filet drobiowy)-mięsa przekąskowe (rolady z polędwiczki, schabu, szynki, karkówki z nadzieniami z pianki drobiowej, szparagów, owoców, łososia itd.) szt.
  • Sosy zimne (czosnkowy, żurawinowy, tzatziki)
  • Rolady mięs pieczonych z dodatkami warzywnymi i owocowymi 6 rodzajów (schab, łopatka , karkówka, filet drobiowy)
  • Piramidki drobiowe
  • Uda faszerowane
  • Schab w sosie tatarskim
  • Karczek pieczony z zimnym chrzanem
  • Boczek faszerowany
  • Filet drobiowy faszerowany mięsem, rodzynkami i brokułami
  • Rolada z owocami południowymi
  • Pierś z indyka w sosie czosnkowym z winogronami
  • Rolada tęczowa ze szpinakiem i papryką
  • Stożek schabowy z kapustą i grzybami
  • Rolada z szynki z zielonym pieprzem i kaparami
  • Szynka pieczona na sposób sarny
  • Karczek faszerowany mięsem i ziołami
  • Karczek pieczony z zimnym chrzanem
  • Schab w sosie tatarskim
  • Jaja faszerowane musem koperkowym
  • Schab z morelą
  • Schab z pieczarką
  • Stożek drobiowy

Przekąski rybne (2 przekąski na os.)

  • Ryba po grecku
  • Różyczki z łososia wędzonego pod kaparami podane na rosti
  • Pstrąg w galarecie
  • Karp po żydowsku
  • Śledź po sułtańsku
  • Sałatki śledziowe
  • Ryba maślana ze szpinakiem
  • Perły Bałtyku (frytowane kulki rybne z ziołami)
  • Roladki  z łososia w nucie ziołowych serków

Dania gorące (5 dań gorących na os.)

  • Kurczak lub kaczka płonąca
  • Bogracz
  • Bigos staropolski z białą kiełbasą
  • Barszcz czerwony 200ml z pasztecikiem lub krokietem
  • Borowikowa z groszkiem ptysiowym
  • Żurek staropolski z jajkiem i białą kiełbasą
  • Pikantne skrzydełka w miodzie
  • Pierożki zasmażane w sosie borowikowo –
  • Żeberka na ostro
  • Krem z  groszku zielonego z groszkiem ptysiowym
  • Consumme pomidorowe z kluseczkami drobiowymi
  • Szaszłyk
  • Flaki wołowe
  • Potrawka meksykańska
  • Zupa gulaszowa

Pieczywo- bez ograniczeń

Masło – bez ograniczeń

Zimne sosy 3 rodzaje – bez ograniczeń

Kawa / herbata – bez ograniczeń

Zimne napoje, owoce, ciasta do uzgodnienia


Przykładowe Menu poprawin (12 zł/os)

- consumme pomidorowe z kluseczkami  lanymi

- zrazik  drobiowy z jabłuszkiem w sosie śmietanowym, ziemniaki, mix sałat


Stół wiejski

- mix wędlin wędzonych ,  salceson,  kiełbasa biała pieczona, domowy smalec ze skwarkami i cebulą, ogórki kiszone, pieczywo mieszane, dekoracyjna patera owoców i warzyw –od  1000 zł)


Dania specjalne:

Prosię pieczone faszerowane kaszą gryczaną ze skraweczkami serwowane przez kucharza – od 700 zł

Tort  - ok. 50zł/kg